• IS ER TIJD OM TE TESTEN?

  DINSDAG 8 DECEMBER 2020 | ONLINE

   

  REGISTREREN

Testen is een cruciaal onderdeel bij het ontwikkelen van applicaties, maar wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van testen in een wereld waar agile en DevOps steeds belangrijker worden? De tijd naar productie wordt steeds korter en releases volgen elkaar steeds sneller op. Is er dan nog wel tijd om te testen? En wie is daarvoor verantwoordelijk?

Tijdens de online editie van het Test Congres geven experts je antwoorden op vragen als:

 • Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van testen?
 • Hoe richt je het testproces in?
 • Wat kun je automatiseren? En welke technologieën kunnen hierbij een rol spelen?
 • Hoe maak je het testproces minder functioneel gericht?
 • Hoe test je ook menselijke aspecten als toegankelijkheid?

Programma

13.30 – 14.15 uur

Webcast 1: Testen, testen en nog meer testen

Testen is een cruciaal onderdeel van softwareontwikkeling. Toch wordt dit nog niet genoeg gedaan, blijkt uit onderzoek van AG Connect onder 200 IT’ers. Maar liefst 77 procent vindt dat er meer getest moet worden. Onder leiding van Tom Jessen gaan we met verschillende experts het gesprek aan over o.a. het belang van testen en hoe je kunt voorkomen dat testen ten koste gaat van tijdgebrek.

Tijdens dit gesprek zullen o.a. aanschuiven: Bart Knaack (Proftest), Paul Bentvelzen (IT Deliverymanager ANWB) en redacteurs van AG Connect.

14.30  – 15.15 uur

Webcast 2: Performance

Voor steeds meer organisaties is de beschikbaarheid van hun applicaties van cruciaal belang om continuïteit te kunnen borgen. Wanneer hier iets misgaat is het eigenlijk al te laat. Je wilt de garantie dat jouw applicaties snel zijn en beschikbaar. Altijd. Tom Jessen gaat tijdens deze webcast in gesprek met een aantal experts over hoe testen hierin een rol kan spelen, op welke manier je dat een vast onderdeel kan maken van je proces en welke tools je daarvoor zou kunnen gebruiken

Sprekers

Binnenkort worden hier de eerste sprekers toegevoegd.

Peter Collewijn

Marcel Wigman

Jeroen Wierikx

Dennis Schouten

Edward Becx

Tom Jessen

Bart Knaack

Paul Bentvelzen

Mark Paap

Partners

Wil je jouw kennis op een interactieve manier profileren onder een doelgroep van IT-beslissers? Word dan partner van het Test Congres! Als partner verzorg je een sessie van 45 minuten.

Het programma van dit congres wordt door de onafhankelijke redactie van AG Connect samengesteld. De sessies worden door de redactie beoordeeld op inhoud.

Heeft u interesse in een partnerschap? Neem dan contact op met Jeffrey Ploeg: j.ploeg@agconnect.nl of 06 – 11 85 73 51 of Kim de Vries: k.devries@agconnect.nl of 06 – 47 31 20 90.

REGISTREER NU

Registreer vandaag nog en verbeter het testproces in jouw organisatie.

 

REGISTREREN

Houd me op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het AG Connect Test Congres 2020, laat dan je gegevens achter.